EAASY levererar unikt projekt till Berglund Transport

🌟 Spännande Nyheter: Vår resa på EAASY går framåt! 🌟

Vi är stolta över att dela med oss av vår senaste milstolpe – Berglunds Transport, vårt första pilotprojekt, är nära färdigställande.

Det är en exceptionell möjlighet att inte bara revolutionera energihanteringen utan också göra vårt bidrag till en mer hållbar framtid. 🌳

Med solceller, AC-elbilsladdare, DC-snabbladdare och ett batterilager för stödtjänster, är detta ett verkligt kraftpaket av en installation. Kraftpaket för vem? För kunden och samhällsnyttan – utan denna insats hade ett av Roslagens och Norrtäljes främsta transportbolag inte kunnat elektrifiera sin fordonsflotta, nu finns alla förutsättningar. Men det är bara början. ⚡⚡⚡

Inom ramen för vårt pilotprojekt har vi en ambitiös vision för framtiden.

Vi planerar att ta detta ett steg längre. Inkluderat i pilotprojektet integrerar vi vår unika lösning och plattform för att mäta elanvändning, effekt, temperatur och styrning av kritiska laster. Integrera förbrukning och produktion – all energi på en plattorm – som vi vanliga människor förstår och kan agera utefter! 💡

Detta är en kritisk del av vår leverans, och vi är övertygade om att det kommer att ge våra kunder den nivå av kontroll över sin energiförbrukning och effektivitet som kommer göra skillnad.

Med denna integration vill vi försöka höja nivån för smart energihantering och hjälpa våra kunder att uppnå sina hållbarhetsmål på ett ännu mer kraftfullt sätt.

Vi ser fram emot att ta detta steg tillsammans med våra partners och kunder för att skapa en grönare och mer hållbar framtid.

Det är inte bara en affär – det är ett långsiktigt samarbete där EAASY tar ansvar, och verksamheten kan fokusera på sin kärnaffär.

Vi är ivriga att samarbeta med fler organisationer som delar vår vision om en hållbar och smart framtid.

Om du är intresserad av att lära dig mer om vad vi gör eller om du känner någon som kan vara intresserad, tveka inte att höra av dig till oss.

Dela gärna detta inlägg och låt oss tillsammans forma morgondagens energilandskap. 💡🌍

#EAASY #Energirevolution #Hållbarhet #SmartEnergi #Pilotprojekt

Fler nyheter

Samarbetsavtal mellan EAASY och VOLVO

EAASY och VOLVO ingår samarbetsavtal

Mikael Kulanko

Mikael Kulanko tillträder som CSO

IMG_7542

Drottninggatan 32 – Home of EAASY