EAASY och VOLVO ingår samarbetsavtal

Som alltid ett värdskap på topp och en familjär känsla infinner sig när vi besöker Volvo Trucks denna varma dag i maj, vi möts av Ebba Bergbom WallinNiclas Johnson och Stefan Strand Dagen till ära en speciell dag för oss på då vi ska sätt våra underskrifter på ett samarbetsavtal som syftar att vi tillsammans ska jobba för att elektrifiera Sverige och gå mot Volvos Trucks målbild.

Elektrifieringen ger oss många utmaningar men desto mer möjligheter och våra samtal ger oss ökad insikt och kunskap som transportnäringen och Volvos kunder får del av.

Den här gången hade vi en kunskapshöjande dragning av vår Mats Karlström om hur vi kan koppla ihop olika energilösningar via vätgas, solceller och olika tjänster som kunderna kan dra fördel av.

Där andra ser ett nej skapar vi möjligheter där alla blir vinnare i den gröna omställningen.

2030 ska hälften av Volvo trucks försäljning vara fossilfria fordon, varje dag blir en möjlighet till att jobba mot ett hållbart läge.

Vi kunde konstatera efter att ha lyssnat på vår delägare Staffan Berglund att vi måste ha kunden med i alla steg och visa på TCO kalkyler som går att “ta på” som Staffan utrycker det.

Vid detta tillfälle för att förstå den långa sikten och ambitionsnivån i vårt gemensamma hållbarhetsarbete så överlämnades i gammal modell på en drivlina från VOLVO CTEV87. Den som spar han har då Mikael Kulanko tagit hand om denna modell från Kattegattgymnasiet i Halmstad vid rivning.

Vi ser fram emot detta steg. Ett samarbete för Volvos kunder☀️.

Fler nyheter

Samarbetsavtal mellan EAASY och VOLVO

EAASY och VOLVO ingår samarbetsavtal

Mikael Kulanko

Mikael Kulanko tillträder som CSO

IMG_7542

Drottninggatan 32 – Home of EAASY