VÅRA TJÄNSTER

Vi beskriver EAASY som 5 produkter/tjänster - där STEG 1: alltid är en analys av era befintliga fastigheter och verksamhet.

1. ANALYS - steg ett för att uppnå önskat resultat

Steg 1 - analys - mäter man så vet man

Den snabba utvecklingen inom energisektorn framhäver vikten av välinformerade beslut. En adekvat analys säkerställer att man navigerar rätt i detta skiftande landskap, undviker potentiella fallgropar och optimerar avkastningen. 

Med hjälp av verktyg som EAASY Analys kan verksamheter bättre förstå sin nuvarande energisituation och de potentiella konsekvenserna av framtida investeringar. 

En insiktsfull analys är således inte bara en rekommendation – den är en förutsättning för framgångsrika och hållbara energiinvesteringar.

2. ENERGI

egenproducerad energi, allt viktigare i den stunande energiomställningen.

Energiomställningen kommer kräva mer energi, inte bara i kWh utan främst i effekt – något som vårt svenska elnät måste rustas upp för att klara av.

Vi vill vara er självklara partner i att aktivt analysera och förbereda er kortsiktigt och långsiktigt så er verksamhet kan fortsätta utvecklas oavsett hur vårt kraftnät i Sverige byggs ut.

I vårt tjänsteutbud sammankopplar vi effekt/produktion med uttag av densamma med möjligheten att lagra energi vid behov.

I dagsläget erbjuder vi EAASY Energi i form av solenergi – utbudet kommer successivt utökas. Häng med oss på resan!

3. LADDNING

energi/effekt kommer bli allt viktigare under energiomställningen - vi ser till så er laddinfrastruktur lirar med övrig verksamhet

Verksamheter som använder fordon för att utföra sina tjänster står inför ett beslut när de ska elektrificera sin flotta.

Vissa verksamheter vill erbjuda sina anställda med helt eller delvis el-drivet möjlighet att “tanka upp” på jobbet. 

Är det ens möjligt att byta ut de betrodda förbränningsmotorerna mot eldrivna idag? När är det möjligt för vår verksamhet – och klarar vår befintliga koppling mot elnätet av att tillföra den effekt och energi som krävs?

EAASY erbjuder er produkterna som krävs, men framförallt den kunskap och analys som krävs för att tryggt kunna ta beslutet.

Vi delar in laddinfrastrukturen i två delar;

AC-Laddning: för mindre fordon och för fordon som ej kräver laddning snabbt

DC-Laddning: för rena el-fordon som kräver laddning snabbt eller för tyngre fordon såsom lastbilar

4. LAGRING

Erbjudande om batteriLAGER/stödtjänster

Just nu finns det ett väldigt lukrativt användningsområde för batterilager – stödtjänster. Möjligheten att  

5. EAASY LIFE

Det ska vara enkelt att elektrifiera och optimera - EAASY